Ikke absolutt alle

Ikke alle menn. Ikke alle kvinner. Ikke alle muslimer. Ikke alle barn. Ikke alle kaffekopper.

Visste du for eksempel at ikke alle muslimer er terrorister? Såklart vet du det. Med mindre du er en av dem som jevnlig kommenterer nettavisartikler. Og det er åpenbart riktig. Selvsagt er ikke alle muslimer terrorister. Men det er ikke det jeg egentlig tenkte å ta tak i. Tror jeg. Nå går jeg meg bort.

Jeg har bitt meg merke i den gøyale ordkrigen mellom feminister og antifeminister, eller vaginafundamentalister og pikkhuer som jeg liker å kalle disse to gruppene, de siste årene. Da spesielt med tanke på overgrep. På den ene siden hevder penisfjesene at ikke alle menn er overgripere, mens fittekrigerne hevder alle menn er ansvarlig for ethvert overgrep. Jeg tror det er på tide at vi andre står opp for hva som er rett; ikke alle kvinner er rødstrømper som slåss mot en usynlig verdensorden, og at ikke alle menn er taktløse og ureflekterte idioter som tror de er del av nevnte usynlige verdensorden. Samt fantaserer om å ha sex med alle de ser, eller hva Knauser’n?

Det hadde passet meg ypperlig om dere kukhoder og dåseforkjempere fortsatte kronikkonaneringen i det stille, slik at vi vanlige mennesker kan fortsette med våre helt greie, faktisk til tider fortreffelige liv, i øredøvende fred og fordragelighet. Alt må ikke være en kamp om å være det største offeret til enhver tid. Ta dere en pause. Dere fortjener det. For ordens skyld, ta en nøyaktig like lang pause begge blokker, ellers blir det bare mer spetakkel.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s