Ekspertise

Jøss, dette var lenge siden.

Så, dere, mine deilige venner, la oss alle ta et minutts stillhet for ordet ‘ekspert.’ Brutalt myrdet, steinet ihjel på gata av den største ord-morderen av dem alle, nemlig media.

Iallefall hvis vi skal tro media-eksperter. Eller kanskje sosiale media-eksperter. Har du sett en dokumentar om Bobby Fischer? Gratulerer, du er nå sjakk-ekspert. Har du sammenlignet priser på leverpostei på Kiwi med Rema 1000 sine priser? Gratulerer, du er nå pris-ekspert. Har du onanert til filmklipp av trær som svaier i vinden? Gratulerer, du er nå trær som blåser i vinden-fetisj-ekspert.

Det er forunderlig, hvordan våre nære, gode venner i media, finner et ord de elsker, så kaster de det rundt seg som en blind mann svinger en katt over hodet for å se seg rundt. Og så, stikker de sakte en kniv gjennom noen ribben, mens de ømt hvisker Ekspert i øret at de er draps-eksperter, etterfulgt av ‘shhhhhhhhhh, det er snart over.’

Dette ble igrunn en kjedelig og klagete post. Så til deg som kom helt ned hit, uten å surfe videre etter første avsnitt for å lese deg opp på pingviner for å bli pingvin-ekspert, hei sveis, håper det går bra. Jeg river i en pils, så stikker vi og griller.

Reklamer

En kommentar om “Ekspertise

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s