Tvedtydig

Hei sveis mine små hudkledde venner, stappet full av bein og organer. Og en hjerne da.

Men har alle en hjerne? Det er mye i den siste tids mediebilde som taler imot dette. Men jeg skal ikke være så vanskelig. Vi kan late som.

Blant annet observerer jeg at underlig nok er Tore Wilhelmina Tvedt aktuell i Breiviksaken. De minste av dere, som akkurat har lært klokka og knyter omsider skoene selv, vet nok ikke hvem denne krembollen Tvedt er. Han er en såkalt nazist. Men ikke en støvete gammel nazist. En helt ny nazist, eller nynazist om du vil. Lille venn, en nazist er en som tror at jøder har gull gjemt innerst i skapene sine, og at den hvite mannen, hvem enn det er, står i fare for å bli utryddet. Men hvis det bare er snakk om en hvit fyr, er det nok ikke lenge til. Dog, Reichsfürer Tvedt er også litt glad i eventyr. Han tror på Odin. Odin har et øye, og en hest med åtte bein. Og to ravner da. Eller kråker, fritt etter hukommelsen.

En komplisert karakter med andre ord. Han tisser for øvrig i en bøtte han har i skapet, som han tømmer annenhver dag. Den hvite mann har det med andre ord fortreffelig.

Tore W. Tvedt, eller Toremusen blant venner, er som min far pleier å si; spik spenna gærn. REGJERINGEN FORSØKER Å UTRYDDE OSS, bjeffer han under den snøhvite, fagre barten sin. Jøss. Så, den hvite mann blir forsøkt utryddet av andre hvite menn. Stilig teori. JEG ELSKER HITLER, sier’n også. Mens han kjører bil. Er nok sikkert en lov mot å elske Hitler mens man kjører bil – men heldigvis for Tvedt er det politistreik. Fra VGTV sin utskremte journalist får han spørsmål om hvordan han stiller seg til Breiviks handlinger den 22. juli i fjor.

Han svarer at han ikke forholder seg til det, fordi han ikke har blitt spurt om det. VENT LITT, SPOL TILBAKE. Noen spør deg om noe, og du sier du ikke vil svare på det, fordi du ikke har blitt spurt om noe. Eh. Eheeeheheh. Javel.

Vi skal imidlertid ikke sammenligne de to respektive gjøkene. Breivik elsker Israel, og Tvedt vil ligge med Hitler. Og utrydde jødene da. Vi har rett og slett spennende folk her i landet. Det er jo …fett.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s