Norge versus Kina for dummies

Her er en forenklet utgave av hendelsene så langt. Fritt etter hukommelsen.

Noen nordmenn med grått hår gir et diplom til en mann med for store briller. Kineserne liker ikke den bebrillede viktiperen, som mener at menneskerettigheter er kjempekjekt. Derfor legger de hundeavføring (HUNDEBÆÆÆÆZJ, for de som gikk på yrkesskolen) i en papirpose på trappa til Norge. Så tenner de på den, ringer på og løper. Norge åpner døren, og oppdager til sin forferdelse den brennende posen, og tråkker på den i panikk. Så, når alt er slukket, oppdager Norge at det er bajs på skoen. Og jammen meg har ikke noen veltet søppelspannet OG sprengt postkassen. Med KINAPUTTER! Her trengs ikke CSI Miami.

Men for ordens skyld: I guess you could say *på med solbriller* A BILLION PEOPLE DID THIS *heftig gitar-riff* YEEEEEEEEEAH.

Norge ringer deretter sin lokalavis og kommer innom i tre-tiden med et skikkelig sint leserbrev som de vil ha med i morgendagens blekke. Kina bølleringer samme avis flere ganger, helt til journalisten ikke gidder å ta telefonen lenger. Senere skal Norge på kaffebesøk til Kina. Men når Norge banker på døren, kommer det ingen. Norge finner en gul lapp på døren. «HAHA MORRADI ER TEIT, VI ER PÅ KINO, GÅ HJEM TAPER!!!» Samt et lite 😦 på slutten.

Så dreper Gahr Støre alle med laserblikket sitt, THE END!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s