LOLOLOLOLOLOL

Visste du at det finnes mennesker som sier LOL i stedet for å le?

Ikke bare det. De skriker OOOMG når noe er feil/grusomt/WHATEVZ. De sier STFU. De kaller folk for troll. Hvem er disse artige humørsprederne? Jo, de er IDIOOOOOOTER. Keep your internet on the internet, sa en vis mann i en podcast. På internett. Men ja, hvem er disse gale menneskene EGENTLIG? De er …de kule kidza. Nerdene brukte mange år på å utvikle dette rare, merkelige språket sitt. Bare for å bli frastjålet hele sitt språklige fundament av brunkremberter med gullfisklepper, for mye sminke, og som ser brannskadde ut. Og ikke minst får nerdene det slengt i ansiktet på sin egen arena, nemlig på internett, via rozabloggerne, klemz! At man skriver disse tingene er på grensen av fornuft. Men når man stapper disse skrevne forkortelse inn i øret på intentanende mennesker, gåes det for langt. Hvor er Jonas Gahr Støre når man trenger ham?

Folk som faktisk sier ‘LOL’ i en samtale burde umiddelbart dyttes ned i knestående og kjenne kaldt, nådeløst stål i nakken, før alt går i svart.

KKTHXBYE.

Reklamer

4 kommentarer om “LOLOLOLOLOLOL

  1. kan ikke for det. jeg sier lol. og omg. ikke o m g, liksom. men OMMMG. stfu er ikke like kult, flyter ikke naturlig på tunga. sånn som lol gjør. jeg husker en gang da lol betydde lots of love når man skreiv det i slutten av meldingene man skreiv med nokiaen sin. men det trodde jeg sikkert bare fordi jeg ikke internetz og hang på mirc.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s