Stolte foreldre

De fleste har nok sett videoen fra Løvås skole i Bergen. Der en guttegjeng mobber en ung gutt, og slår ham.

Dette er en liten hilsen til mobbernes foreldre, fra alle oss inni galfisk sitt hode!

Hei og hå! Storveis at dere oppdrar slike oppegående, fremtidige kriminelle. Dere sysselsetter dermed en god del, nemlig politi, fengselsvesen og legevakter, blant annet. Spesielt fengselsvesenet, ettersom at deres unge håpefulle filmet det hele, og la det ut på facebook i et forsøk på å vise hvor store peniser de har. Men de lærer nok dette med å ikke legge igjen beviser etter noen runder i fengselsdusjen med serievoldtektsforbryteren Johnny på 46 år. Jeg håper, og tror, at dere er stolte over hva som en gang befant seg i fars testikler, på full fart mot et fremmed, nytt og spennende sted.

Så noen ord til mobbeguttene, stå på! For å si det slik, Nygårdsparken befolker ikke seg selv!

Reklamer

2 kommentarer om “Stolte foreldre

  1. Bra skremselspropaganda om Løvås skole!
    Hiv deg i bilen og kom ut på Osterøy så
    skal du få se hvordan mobbeguttene blir som voksen. Nordeuropas største inavlsøy er befolket av små mennesker eller skal vi si ondskapsfulle, små fjøsnisser. På Osterøy oppfører man seg ikke
    som siviliserte nordmenn. Her tar man seg til rette når ingen ser,forsøpler i naturen, er uhøflig og takker ikke en gang for maten. Skulle du finne på å tilrettesette en ostring for dårlige manèrer eller forstyrrende adferd, kan du være sikker på at hevnen kommer. Søppel i brønnen eller riper i billakken er vanlig. Misunnelse er en sak for seg. Kjøper du et uvanlig og eksklusivt bilmerke kan du glemme både dugnadshjelp og prospektkort fra Antalya. For all del, øya er fin men samfunnet er råttent, spesiellt i bedehusområdene. Hvorfor jeg bor der? Det er bare et tidsspørsmål. Løvås skole? Osterøy passet så fint inn.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s