Prinsipprytterne

En mann våget å hoppe før en kvinne. Dagen før faktisk.

Og ut i fra reaksjonene, kunne Romøren like greit ha dratt Sagen inn i et studio etter håret, revet av henne klærne, voldtatt henne og deretter henrettet henne med et grovkalibret håndvåpen. Alt dette på live TV, mens han ler manisk og nyter en sigarett mens han urinerer på liket.

Men, det viste seg at han prøvehoppet sammen med en røys andre. Hoppforbundet spiller fornærmet og uvitende, og blah blah blah. Twitter syder over av sinte kvinner med kramper i underlivet, ikledd for løse gensere. Tøffelhelter skriker over seg fordi NRK påpeker at kvinner ikke hopper like langt som menn. Politiske korrekte ligger skrikende i fosterstilling.

For et jævla hopp.

La kvinnene hoppe. Slipp dem oftere ut av huset. La dem få lov å prøve en sykkel. Go crazy.

Ja, jeg er et horribelt menneske. En ond og ekkel mann som akkurat nå er mer bekymret for situasjonen i Chile og ikke minst Haiti, enn kvinner som hopper etter menn.

Reklamer

3 kommentarer om “Prinsipprytterne

  1. det var en gang 11 hoppere og romøren… legg merke til romøren.. han er på hopplandslaget og hoppet først… med det tok han en tjangs, han kunne i teorien ha skadet seg stygt og da kansje spolert restn av sesongen… synes det var ett dumt stunt.. de 11 andre er ikke på landslaget og hadde heller ikke vært iblandt kandidatene for det første hoppet… der ligger sakens kjerne- og det er kollenhopp som ba han om dette, han kunne ha sagt nei men gjorde det alikevel…. og den dusten som kaller seg rennleder???? wtf var det for en dude? tydligvis likte han seg ikke i den situasjonen… og har ingen rett til å spørre en landslagshopper om å hoppe uten å spørre Klas brede bråthen først, og det er han med all rett som kommer til å straff romøren for stuntet sitt… så jeg tenker vi lar hoppskjefen få siste ord i denne saken.
    så kan vi andre kose oss med haiti, chile eller andre trivielle ulykker som helt sikkert dukker opp….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s