Kvinneri kvinnera

Det har jo dukket opp en klubb i Bergen, hvor mennesker utstyrt med bryster og bakender kler av seg mens de svinger rundt en stang.

Mmmmmoralistene er løs! WAT? Stripping women, IN MY PURITAN CITY!? Hvordan skal dette gå? Jeg kjenner at takhøyden i denne byen, eller landet for den del, er så lav at vi kravler rundt alle mann. Det virker som om folk flest tror at folk flest ikke har et intenst kjærlighetsforhold til sine egne kjønnsorgan. DU onanerer, din MOR onanerer, din FAR onanerer, din BROR onanerer, og din SØSTER onanerer. Tilogmed din tenåringsdatter tar på seg selv mens hun tenker på han kvisete gutten som var på overnattingsbesøk forrige helg, og din sønn har akkurat låst seg inn på badet for å gjøre håndklærne dine uforklarlig stive og rare. Ikke bare onanerer de, men de stikker kjønnsorganene sine inn i andre kjønnsorganer. Innimellom til og med i andres ansikter, ville som dem er. Sex er naturlig. Nakne kvinner er naturlig. Men på et punkt er jeg enig med den skrikende massen, det er unaturlig å betale for å se nakne kvinner i en svingstang. Det burde være GRATIS!

Og Ottar er på pletten. Det er jo vanskelig for dem, der de subber rundt og snubler i egne bryster – for ingen vil jo se dem kle av seg. Det må være veldig tungt å konstant være alene, eneste varmen de får er når de koser seg med å lage bål av BH’er. Heldigvis er de utstyrt med en unik fysikk som gjør at de kler mørket, så de drar nok noen mannebein der de står i smuget utenfor strippeklubben og skriker at menn er griser.

Vi er da mer enn griser. Griser setter jo ikke pris på synet av en delvis naken kvinne? Ikke minst, Holberg kan løse den floken med en gang. En mann kan tale, men en GRIS kan ikke tale, ergo er menn ikke griser.

Vi kan jo ta Holberg et steg lenger. Ottar-kvinner ser ikke ut. Og det gjør ikke griser heller. Ergo?

THIS BLOG NEEDS MOAR INTERNET-RAGE PLX! Så finn fram til kommentarknappen og fortell meg hvor forferdelig jeg er som menneske, imens tar jeg en kaffe!

Reklamer

17 kommentarer om “Kvinneri kvinnera

  1. Ottarkvinnene kommer til å være i sjokk over det du avslører her om hva folk finner på. JA kose seg med seg SELV!. Dem kommer til å putte nærmeste ullsokk i øret løpe rundt som en trass 4 åring høy på sukker å si LALALALAAA å nekte å godta at det normale er nettopp det som du «avslørte» å det unormale er OTTAR!! Jeg synes mye heller Ottar kvinnene skal putte ullsokker i munnen og øynene i tillegg til øret sitt, ja kanskje også putte på noen sokkerpar på hendene sine slik at da slipper vi å høre noe mere fra skriveriene til Ottarkvinnene. Så vist ottar som er så «living in denile» som dem er, så kan dem holde kjeft, slutte se på verden rundt seg, slutte å skrive innlegg i div. media, for ja det er normalt at en famile med tennåringsbarn, ja da her hele familien «onanister»

  2. Ottar er en vits. Evt. så er fyren bak Dreams genial, og vet å betale de riktige personene for å stå frem i media som en gjeng med idioter, for å skape blest om en ganske ordinær, crappy pub-come-strip-bar, som ellers knapt nok hadde fått noen til å heve øyenbrynet.

    Denne eksponeringen i media har jo vært rene skjære gratisreklamen for fyren, og har nok medført et ganske mye høyere belegg på Dreams enn kvaliteten på damene/drinkene/stedet selv (stryk ting som evt. ikke passer) skulle tilsi.

    Jaja… det skal ikke være lett å være feministisk troll heller – jeg mener, vi må jo ha litt sympati med disse furiene som ikke helt har skjønt at man kan se bra ut selv med noen kilo for mye, og at sminke og skjønnhetstips kan gjøre underverker, selv når man tror det ser helt håpløst ut.

    Ellers… er det noen som blir med på Dreams neste helg da?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s