Nytt år, nye muligheter

Hvis du kom deg forbi klisjetittelen, befinner du deg HER. Og nå: HER!      HER!

DER!————————–>HER!

Greit, jeg skal begynne. Som alle klovner, skal jeg nå forutse årets begivenheter. Klarer Dagblabla det med sine «klarsynte» journalister (litt usikker på hvor gåseøynene skal befinne seg der,) så klarer jeg det.

2010 startet med avisoppslag om mennesker som ikke vet at fyrverkeri som er antent vil eksplodere. Gjerne i nærheten av øyne og hender. Gjerne lår også. Dette er forøvrig de samme menneskene som senere i år vil gjøre en 16-åring gravid. Samt drikke seg snydens og ende opp naken i fyllearresten. I løpet av årets første måneder vil det dukke opp en sextape med en halvveis avdanket kjendiskvinne, som avslører at hun egentlig er en HAN. En kopp kaffe hvis du gjetter hvem!

Israel går i mars til angrep på Norge etter en episode med noen leie karikaturtegninger som latterliggjør jøder. Resten av verden erklærer krig kort tid etter, det får da være grenser for hva et religiøst folkeslag skal finne seg i. Ut av de forbrente ruinene som en gang var Oslo stiger selveste Jesus fram – frelser, messias og general – og dommedag er i gang. Det påfølgende slaget vinnes av Satan, avgjort ved stein-saks-papir, beste av tre. Satanister Norge rundt over feirer ved å kutte seg i håndleddene og syntes synd på seg selv. De blør så ihjel, og Satans oppslutning synker. Det blir stilt kabinettspørsmål, så samlingsregjeringen til Satan, Frp og Rødt går av, Krf tar over sammen med Senterpartiet, med Jesus i spissen.

I remsen av regjeringens moraliserende lover, kommer det forslag fra de sosialistiske partiene om å fjerne penisen, for å forebygge overgrep mot kvinner. Frp går inn for å fjerne kvinner i stedet, og statuerer et eksempel ved å putte Siv Jensen i et bur og senke henne til jordens indre. Siv Jensen kommer dog raskt tilbake, og Satan skriver i en pressemelding at det holder med en skrikhals i brunskjorte der nede.

Den 4. september 2010 tar romvesener kontakt, og Jan Thomas reiser hjem.

Høsten 2010 blir tjenesten Twitter lagt ned. Den nye tjenesten, Twatter tar over. Der kan man bare benytte seg av STORE BOKSTAVER og alt man skriver får et bestemt antall utropstegn bak seg. 34. Man blir også bannet hvis man skriver fullstendige ord, bare sms-språk er tillatt. Fjortiser og ultrahippe 40-åringer verden over gnir seg i hendene.

12. desember går jorden under. Hvordan? Det får bli en overraskelse.

Reklamer

En kommentar om “Nytt år, nye muligheter

  1. Og alt dette holdes man løpende oppdatert om av den ultrakule radio vertinnen Hilde, for forøvrig ikke har noen faglig tyngde, siden hun ikke har fått praksisplass enda. Dette blir et koslig år ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s