Opprørte orgelonanister

Orgelfanatikere vil nekte folk å ha sin egen musikk i begravelser.

Kirkens orgelmagikere har løftet fingrene fra tangentene, og hører musikk bli spilt fra et apparat. Et forferdelig, djevelsk apparat, hvor en artist har fått sjelen sin festet til en rundt liten diskus, fanget og tvunget til å synge for den gråtende forsamlingen. I frykt for å miste plassen sin vil de nå ha den sataniske boksen kastet ut av kirken. Hvem faen skal vel få velge hva som skjer i en pårørenes begravelse? De pårørende? UHØRT! skriker de, mellom orgelsus og feilspill.

Så, orgelnissene krever en mer ..hva skal vi si… ekte kirke. At folk vil spille sanger på cd som betydde en del for den avdøde er jo det rene vanvidd. Og det i en folkekirke, av folket, for folket.

Greit nok. Men bare hvis menigmann i gata får velge hva slags klær orgelspillerne skal ha på seg hver dag, og hvilken stilling de skal gjennomføre med kona hvert skuddår. Jeg foreslår at organistene gjør det de får beskjed om og holder godt kjeft. Noen har faktisk mistet livet, og noen har mistet en kjær person.

Organister. Når dere skal begraves en gang i fjern fremtid, blir det AC/DC på full guffe i kirkesalen. HIIIIIIIGHWAY TO HELL!

Reklamer

En kommentar om “Opprørte orgelonanister

  1. Faktisk!

    Jeg vil forresten ha AC/DC med Highway to Hell og Hell ain’t a bad place to be, samt D.A.D. med Rim of Hell og Chris Rea’s Road to Hell avspilt i min begravelse. Noe som tyder på at jeg må få gjennomført en ikke-kirkelig begravelse, gitt…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s