La oss sammen le

Vanvittig vanvidd voldtar vanlige varers varige ….eksistens. FAEN, nesten.

Det skal som kjent bli forbudt å se tobakksvarer i butikken, det er i alle fall min noe frie tolkning av den nye merkelige loven som Staten Noreg har tredd nedover hodene våre som en plastsekk. Butikkene skal altså gjemme unna sigaretter, snus og annet livsforkortende snacks. Akkurat som den mørke skjermen foran bladene på øverste hylle innerst i hjørnet på Narvesen.

Og det er nok PC brigaden rimelig fornøyd med.

But here’s the kicker.

TOBAKKSLIGNENDE varer skal også forbys. Vil du ha hockeypulver? HELL NAW, det ligner på en snusboks. Og marsipanpølser ligner visstnok på en sigarett. Noe som leder meg til å tro at hvis jeg hadde hatt ett øye, hadde jeg vært kongen her i landet. Bare se hva Adressa.no har å melde.

Overformynderi sier du? Først får du ikke utnytte kvinner i en dårlig økonomisk situasjon, og nå får folk ikke en gang se på sigarettesker. Hva blir det neste? Snart får man vel ikke onanere på torgallmenningen lenger, Jezez.

PC brigaden, eller Political Correctness Brigade, om du vil, vi andre utfordrer dere til en fantastisk fest med sterke innslag av blod og slagvåpen. Og siden det ikke er politisk korrekt å slå noen til hjernen spruter utover asfalten, kan vi ta oss av den biten.

Dere elsker jo offerrollen uansett.

Reklamer

3 kommentarer om “La oss sammen le

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s