Fortsatt litt på kjøret?

Tror kanskje Dave Mustaine enda eats his breakfast off a mirror etter sitt aldri så lille raseriutbrudd.

Mustaine benyttet sin tid på Lydverket til å syte over at James Hetfield sparka bikkja hans, at Lars Ulrich spiser spedbarn og at han ble robba av marihuanaentusiaster. Noe han tydeligvis angrer på, siden han skriker over seg på plateselskapets egne forum. Hvor han blant annet refererer til Lydverkets Kristin Winsents som «him». Kanskje han bare bomma litt der? Men videre lesning avslører et intenst hat mot denne lille søte mannen med bryster, rød bob og innovertiss. Han lover faktisk å banke «han» opp. Storveis! Jeg så intervjuet, oooog, det så ikke ut som om Mustaine følte seg trengt inn i et hjørne der han satt og smilte. Og pjattet. Han syntes mektig synd på seg selv der han sitter.

Så sittern der, nettopp sett intervjuet, sett den patetiske selvmedlidenheten, og plutselig blir en internet tough guy. Litt som en østlending på byen, som blir dratt bortover gata av politimenn, skrikende ‘JEG SKAL FAEN MEG DREPE’REI!’ til en eller annen fyllerival, som dagen etterpå lunter ut fra glattcella, redd for sin egen skygge.

Han skylder til og med på plateselskapet, som unnlot å redde ham fra denne grusomme mannekvinnen NRK sendte for å skvise ut hans innerste tanker.

HERRE, for en tragisk klovn. OD in ten dawg!

Forøvrig, grattis til yndlingsskjeggemannen Asbjørn for gratis PR, og et glimrende show.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s