Medmennesket Erling T. Gjelsvik

5. september trykket BA en nusselig liten kommentar av sedvanlig sinte Erling Gjelsvik, «Ta parken tilbake!»

Han vil at de narkomane skal jages ut av Nygårdsparken av en fakkel- og høygaffelsvingende mobb. Sånn ca. Og for å holde det på et høyt intellektuelt plan, skriver han «Få disse asosiale rasshølene ut!»

Erling Torstein Gjelsvik. Jeg foreslår du tar av deg monokkelen din, setter fra deg cognacglasset, stumper sigaren, titter opp fra Dagens Næringsliv, og stikker fingeren i jorda. Hvem skal da gjete gjessene og passe på at buskene holder seg frodige slik at de kan drive med ulumskheter i skjul? Hvor man skal plassere narkomane er da vitterlig ikke et problem? Problemet er nemlig at problemet ER at man vil flytte rundt på dem. Hva med å tenke litt på at det faktisk er mennesker det er snakk om, selv om de har litt ugredd hår og ikke tiltaler andre som De og Dem mens de snakker om været. Et aldri så lite tilbud om et eller annet? Avrusning, medikamenter, oppfølging og en liten dytt inn i samfunnet igjen kanskje? Problemet, Erling Torstein, er at slike som deg skriker fra elfenbenstårnene deres. Dere er lykkelige ignoranter.

De vi SKAL skrike til her, er det offentlige. De har dyttet de rusavhengige overende, og sparket dem durabelig mens de ligger der og vrir seg. Hva faen har du gjort for å forhindre noe som helst av det som foregår? Utenom, såklart, å lure deg inn i BA med latterlige kommentarer som passer best smurt inn med avføring, på vei gjennom vårt moderne kloakksystem.

Erling, dra deg til helvete ut av byen min, og ta 50-talls meningene dine med deg, din tarvelige lille mann.

Reklamer

En kommentar om “Medmennesket Erling T. Gjelsvik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s