Lite gjennomtenkt

Mange uansvarlige kvinner der ute legger egg i tide og utide.

Man drikker ikke når man er gravid. Man røyker heller ikke. Faktisk skal man drikke en del melk og spise fiskeboller. Det sa min mor.

Gravide ungsauer burde igrunn bures inne i ni måneder for å sikre at de ikke gjør idiotiske ting for å ødelegge avkommet mest mulig. Det burde ikke være så himla vanskelig å gomle p-piller til man er i midten av tyveårene og har fått med seg litt om hvordan ting fungerer.

Jeg er faktisk aldri så lite forbannet …er dere klar for litt skriking?

HVORFOR DRIKKER DERE NÅR DERE ER GRAVID? HVORFOR BRUKER IKKE DERE PREVENSJON HVIS DERE ABSOLUTT IKKE VIL HA BARN? Mange skjøger der ute burde pakkes inn i folie og begraves i hagen, slik at verden blir et bedre sted å oppholde seg i. Litt som gravlaks. Mange vil bare ha en baby de kan vise fram, men man må jo være klar over at dette er en skapning man har ansvar for oppdragelse og økonomisk trygghet i ATTEN JÆVLA ÅR. De skal skoleres, mates, kjøres og alt det som fører med et/en barn/ungdom.

Og dere gutter der ute som nå sitter med barnebidrag, var det virkelig SÅ vanskelig å putte en kondom på snoppen? En pakke kondomer koster 68 kroner. Et barn koster i gjennomsnitt en million norske, kalde, harde kontanter. Og evig mye tid. Tenk litt på det, dere spruteentusiaster. ‘Men kondomet reduserer følelsen,’ sier disse apekattene. VEL, kanskje du varer i mer enn 30 sekunder da. Å sprette av i svingen FUNGERER IKKE, fordi din mystiske væske – fylt med milliarder av dine mini-idioter – sniker seg ut i løpet av samkveeeemet. Prøv å les en bok innimellom.

Men! En positiv ting kommer det jo tross alt ut av dette. De får romvesener, og evolusjonen går sin gang. Og vips, så er fremtidige generasjoner spart for disse degenererte menneskene og dere gener fra helvete.

For all del, legg egg. Men da får dere ruge og være klar når de klekkes.

Reklamer

3 kommentarer om “Lite gjennomtenkt

  1. Nå er jeg vitterlig spent på hvem du har snakket med i det siste siden dette er det som dukket opp 😛
    Jeg har mine anelser, men jeg vil gjerne ha en bedre bekreftelse :p

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s