Israelere er et barbarisk og uintelligent folkeferd

Manfred Gerstenfeld, skrønemaker extraordinaire, er på tokt med anti-semitt-kortet.

Det israelske statsviteren og forfatteren Manfred Gerstenfeld hevder Norge er den mest antisemittiske nasjonen i Europa. Ved å hevde dette viser han sitt lands evne til å ikke ta inn over seg at virkeligheten er uenig med dem. Konsentrasjonsleiren Gaza er vel kremen av kremen når det gjelder å vise respekt for et folkeslag.

Han sier videre at det eneste Norge har bidratt med til internasjonal statsvitenskap er ordet ‘Quisling.’ Vel, vi kan jo ta en rask titt på hva Israel har bidratt med. De har jo elegant videreført Nazi-Tysklands modell med muring inne av ‘uønskede’. Og merking av de samme ‘uønskede’. Prisverdig!

Manfred, min venn, jeg liker deg ikke. Faktisk så syntes jeg at du er en komplett idiot. Du er utvilsomt blind for ditt lands apartheidherjinger med palestinerne. Og nei, Manfred, det er ikke fordi du er jøde. Det er fordi du er en ULV!-ropende fanatiker som burde bli dasket med skumgummiballtrær og kastes i en elv. Enhver kritikk av israelernes okkupasjon av Palestina er ikke anti-semittisme, det er sunn fornuft. Gå å ta deg en bolle din historieløse sionist.

Reklamer

18 kommentarer om “Israelere er et barbarisk og uintelligent folkeferd

 1. Ja dette treffer jo Siv Jensen mitt i hjertet.

  Etter å ha falt kristene Palestinere i ryggen og gitt sin tilslutning til Zionistens felttog mot andre semittiske folk.

  En mer barbarisk og uintelligent nordmann, enn Siv Jensen finnes knappest.

  Full av løgner og kunnskapsløst Islamfobi!

 2. Mia, jeg antar du sitter med informasjon om hvorfor vi er anti-semitter hele gjengen her oppe? Er det fordi vi sier SLUTT Å DREP SIVILE?

  Hvis kritikk mot en stat som utfører barnedrap, drap på sivile og fullstendig ødeleggelser av sivil infrastruktur er anti-semittisme, så er jeg en sølibatlevende Jesuittprest.

 3. Må støtte mia her, er kansje ikkje dumme men den mest antisemittiske nasjonen i Europa. Å hamas gjemmer seg bak små barn, gjør det ikkje dem til barnemordere?

 4. De fleste statsledere i verden mener at Israel har rett til å forsvare seg mot rakettene fra Gaza. (Men ikke de norske lederne, da).

  Hvordan kan Israel forsvare seg uten å drepe sivile?

  Det er mulig at Israels aksjon var i overkant hard, men rakettene suser enda, selvom det er våpenhvile.

  Hvis de sendte samme type raketter (og samme antall) tilbake inn i lille Gaza by ville det også drepe masse sivile. For de har jo ikke tilfluktsrom der. Slikt noe trenger de ikke.

  For pengene skal brukes på raketter og våpen.

  Les HAMAS sin charter.

 5. Leste artikkelen om uttalelsene til Manfred G. og fnyste bare. Å kritisere krigføring er ikke det samme som å kritisere jødedommen, eller å ha noe imot jøder. Jeg fatter ikke hvor han vil med uttalelsene sine, de hjelper neppe…

 6. *gjesp*

  Denne diskusjonen kommer igjen og igjen og igjen og… ja, jeg trenger kanskje ikke fortsette?

  Israel er en okkupasjonsmakt – greit nok, de har fått et mandat fra FN (yay!) slik at de har «lov» til å være der de er, og de fortsetter jo å hevde at de har hevdvunnen rett på landet, siden «de har bodd der siden før Jesus gikk på vannet» (jeg troller, lev med det).

  Det eneste man egentlig trenger for å få en slutt på konflikten rundt Gaza og Israel generelt, er at store stygge ulven USA slutter å bidra med våpen, FN ser en annen vei et par uker, og landene i midtøsten tar mot til seg og viper Israel av kartet. Vips, problem solved.

  Er det en realistisk løsning? Nei. Er det en human løsning? For noen, kanskje. Kommer det til å skje? Neppe. Skal vi da konkludere med at konflikten kommer til å fortsette og fortsette til evig tid? Mest sannsynlig. Dog, enten går de tom for folk til slutt, eller så går de tom for våpen – jeg vil egentlig ikke satse på det siste…

 7. OK,

  så er vi enige om at begge sider i selveste midtøstenkonflikten er noen tullinger.

  Palestinerne fordi lederne i Hamas helst ikke vil ha helt fred, siden de er tjent med krig. Israelerne fordi de ikke klarer å ta hintet om at provokasjoner som vider utbygging ikke er veien å gå hvis de ønsker fred.

  Den påtroppende statsministeren får jo jobben fordi han har støtte fra nybyggerne som ikke skjønner sitt eget beste. De burde finne seg land innenfor grensene før 1967 og dempe konflikten.

  Min logikk sier at hvis ingen vil dempe konflikten, så vil de vel har den. Da ser jeg vel ikke noe grunn til at Norge skulle støtte noen sider. Jeg vil samtidig oppfordre alle andre til å gjøre det sammme.

  Så kan disse tullingene slåss seg tilbake til steinaldreren.

  Men Barbarisme er vel ikke betegnende for norsk oppførsel i denne saken. Ansvarlighet er vel mere dekkende. Selsagt har vi våre PR kåte leger som elsker å bade I andres blod og gørr, så lenge de får bildet og navnet sitt i bladet. Men ikke ellers.

  Barbarer er de som utfører barbariske handlinger – og der er Israels hær og Hamas høyt oppe på min liste. Jeg synes det er greit å knuse terrorister, greit å ta ut terroristledere. Men det er ikke greit å skyte barn på tak. Og det er ikke greit å gjemme seg bak barn for å sende ut raketter. Sånt sett så er de vel like gode.

  Anti-semitter er vel en bedre betegnelse på Israels nybyggere som skaper et heller uheldig bilde av det jødiske folket. Det ultrakonservative burde strengt talk holdt seg i krøllen sin og latt være «å vælte kuer», les kjøre bulldoser over naboens hus for så å flytte inn i et nytt hus på samme tomten, uten samtykke fra naboen. Det er antisemittisme – sider det underbygger bildet av at folket i dette området ikke behersker den mest grunnleggende folkeskikk.

  Når ble det anti-semmitisme å protestere mot en krig ?

  Etter min oppfatning er vel antisemmitisme å sette jøder i dårlig lys, eller påstå noe sånt som «jøder er dumme, jøder er teite». Nå ville verken jeg eller noen annen typisk nordmann si dette (se fnuttene) eller påstå det. Men med sine handlinger ødelegger man sitt rykte – som Israel her.

  Det minner fælt om saken fra USA der de fant en svart mann men ti kniver i ryggen og sheriffen sa: dette er det verste tilfellet av selvmord jeg noensinne har sett.

  Her er det vel øyet som ser – og professoren mangler nok litt gangsyn her.

  PS! Jeg har mange gode venner som er jøder, men som har et reflektert forhold til dette. Det kan være fordi de ikke bor oppe i dette, men faktisk har litt perspektiv.

 8. Dette er tatikken om igjen. Kritikk av Israel er lik antisemittisme. Om Norge er den hardeste kritikeren vet jeg ikke. … og vi har da ikke hatt noen raid her i Norge mot Jøder? Som f.eks har skjedd i Frankriket.

  Men vi skal passe godt på! Finnes en masse grums her i landet. Jeg er mest beskymret for holdningen til muslimer…men at vi er rasismefrie er i hvertfall ikke sant!

  Dette er en avledningsmanøver. Interessant at Norge er verdt å bruke tid på å undergrave. Jeg trodde liksom at vi ikke hadde noen særlig betydning. Vi er vel større og viktigere enn vi tror da:-).

 9. jeg er jode som bor i israel
  jeg synes det er dumt aa si antisemitt til de som kritiserer
  oss. vi har nok bedre argumenter.
  sikkert det finnes antisemittismen hos noen nordmenn akkurat
  som det finnes rassister hos oss.

  fred over alle
  til slutt blir det fred hos oss ogsaa

 10. Det sier vel like mye som man finner ellers på nett, vil man anta.
  Jeg for min del er trett og tenkte finne sengen etter å ha skrevet en linje eller to.
  Men, vel.. Denne apekatten burde inndras alle bananene sine.
  Vitterlig, ikke noen relevante argumenter å hente i opphavsartikkelen, og heller lite annet enn syt om ikke å få uforbeholden støtte andre steder
  (eks: http://missionxp.webblogg.se/2009/march/gerstenfeld-antiisraelism-och-antisemitism-i.html )

  Jeg mener, en slik fjasenisse som mer eller mindre oppfordrer til islamhetsing ikke engang har tjent sin rett til å syte.
  Men, jeg vil ikke si stort annet enn at den har andre tjent for han.
  Men, vil man latterliggjøre seg selv, værsågod.
  Bare satser på at andre gjør seg bedre research før de tror på den blekksmøreren.

 11. En bevisst forvirring er flettet inn i begrepene, Israel, Zionist, Jøde, Semite, Antisemite, og begrepsforvirringen demonstreres tydelig med Wikipedas framstilling av de to begrepene Semite og Antisemite.

  SEMITE http://en.wikipedia.org/wiki/Semitic
  (A member of a group of Semitic-speaking peoples of the Middle East and northern Africa)
  ANTISEMITE http://en.wikipedia.org/wiki/Semitic_peoples#Ancient_Semitic_peoples
  (Someone who hates and would persecute Jews)

  Dette er zionismens virkemiddel i et nøtteskall. De fremstiller seg alltid som jøder… hvilket de over hode ikke er. Zionister er primært IKKE jøder av hebreisk opprinnelse, men av khazar opprinnelse. De er primært IKKE semitter. Israel er heller IKKE en jødisk stat. (Baron Edmond Rothschild, som finansierte Theodor Herzl og opprinnelsen av zionismen og Israel, var forøvrig, i likhet med Herzl selv, ingen hebreer men derimot en khazar.)

  Enhver kritikk av zionistiske groteske terrorist handlinger, helt siden de tok livet av Grev Bernadotte, har således IKKE noe med hat overfor jøder og/eller semitter å gjøre. Det har med protest mot zionistisk terror å gjøre. En terror som den israelske zionistiske ledelse uavbrutt har ført, helt siden området var et engelskt protektorat.

  Så til et viktig element i dette sammenheng: Den «jødiske» krigserklæring. http://www.wintersonnenwende.com/scriptorium/english/archives/articles/jdecwar.html Imidlertid, den «jødiske» krigserklæring av 1933, mot Tyskland , var selvsagt ikke jødisk, men zionistisk. (Zionismen gikk faktisk hand i hand med Hitler under hele den siste verdenskrig. Men det, og zionistene som fikk anledning til å skrive historien, er et enormt tema for seg.)

  Men så til et spørsmål jeg har tumlet med i mange år; spørsmålet er, hvorfor Palestina/Jerusalem spiller den rolle som den tydlig gjør for Rothschild & Co. Det er for meg en gåte. Imidlertid, noe å ligge der begravet, i.o.m. at den rabiate guden i jødenes Torah (bl.a exodus i det gamle testamentet) øremerket dette området som det forgjettede land, med ordre om å slakte ned alle som der bodde.

  Salomon ble der eventyrlig rik og mektig, og det kan ha hatt med urgamle handelsveier å gjøre den gang, men hva har vært så viktig med nettopp Jerusalem og området rundt?… over flere tusen år?…og hva i helvete gjør det så interessant idag, at zionistene er villig til hva som helst for å krafse landet til seg? http://www.friendsofpalestine.org.au/images/Palestine%20Map%20Big.jpg

  Tempel-Ridder bevegelsen konsentrerte seg jo også om dette området, med Jerusalem som sentrum, og den groteske ridder-røver-banden ble som Salomon, utrolig rik og mektige i løpet av svært kort tid. (Jeg har forøvrig krafset litt i templar-banden på min side: http://www.brandulph.com/dos_templarios.html)

  Eller…et annet spørsmål… hvorfor avviste zionistene under siste krig, å akseptere Madagaskar som stedet for det fremtidige Israel? Hvorfor ville/måtte de på død og liv velge Palestina?… med de enormt tragiske følger det har hatt.

  Dagens zionister er også blitt utrolig mektige med sin fordrivelse og nedslakting av palestinere Med sitt Israel, er de i løpet av sine ca. 60 år med drap og utryddelse av den semittiske befolkning, ikke bare blitt en makt som kontrollerer USA, men også i realitet den ganske verden. Et resultat av det faktum at de i langt mer enn 100 år har innehatt retten til å produsere «legale» papir penger ut av intet. BRP, USD, FRF, EUR, etc.

  Tja, for å ane konturene av hva som egentlig skjer i Israel/Palestina (og hvorfor?), er det nok nødvendig å krafse i opphavet til staten Israel, og er interessen der, så anbefaler jeg følgende sider (blant hundreveis) som en «starter»:

  1.) http://virtualworld360.blogspot.com/2009/01/jews-khazars-zionists-semites-what-is.html
  2.) http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_rothschild03.htm
  3) http://www.ihr.org/books/hoggan/A1.html

  Vel-vel… hva mer er det å føye til, annet enn at den zionistiske beveglse selvsagt også har en tilnærmet absolutt kontroll over massemedia. Internet har de riktig nok ennu ikke «klemt igjen», men det er vel kun av den enkle grunn, at de bruker nettet til å registrere personer som «galfisk» og meg.:-) (Der er mengder av eksempler på at zionistene fjerner netsider som de finner formålstjenlig å fjerne.)

  Hmmm?… ah-ja!… og så er det til slutt kanskje relevant å spørre seg selv om hvor mange år godeste Orwell bommet med?

  Hva Manfred Gerstenfeld slenger ut av insinuasjoner i norsk presse, er forøvrig en fis blant trompeter sett i relasjon til hva du kan observere i tyske media… og etter den siste zionistiske herjing med palestinere har det vært svært ille.

  Altså, FTP and Israel too!

 12. Hmmm? Jeg skrev en (for lang?) kommentar, men ble avvist med:
  – «Dobbelt-kommentar er funnet; det ser ut til at du allerede har sagt dette!»

  Tja… dette tyder på at min helt, «galfisk», har havnet i zionistiske klør, og at hans blogg nå er underlagt deres sensur og absolutte kontroll.

  Imidlertid, «galfisk», ditt sleivspark : «Israelere er et barbarisk og uintelligent folkeferd.» bør rettes opp til: «Israelsk ledelse består av et barbarisk og rasistisk folkeferd.»

  Der bor uten tvil mange anstendige jøder i Israel, ikke bare sionister, og det er kun de jævla sionistene du må hakke løs på min venn… slike ufyser som Manfred Gerstenfeld. Vekk me’n!… drittsekken.

 13. En bevisst forvirring er flettet inn i begrepene, Israel, Zionist, Jøde, Semite, Antisemite, og begrepsforvirringen demonstreres tydelig med Wikipedas framstilling av de to begrepene Semite og Antisemite.

  SEMITE http://en.wikipedia.org/wiki/Semitic (A member of a group of Semitic-speaking peoples of the Middle East and northern Africa)
  ANTISEMITE http://en.wikipedia.org/wiki/Semitic_peoples#Ancient_Semitic_peoples (Someone who hates and would persecute Jews)

  Dette er zionismens virkemiddel i et nøtteskall. De fremstiller seg alltid som jøder… hvilket de over hode ikke er. Zionister er primært IKKE jøder av hebreisk opprinnelse, men av khazar opprinnelse. De er primært IKKE semitter. Israel er heller IKKE en jødisk stat. (Baron Edmond Rothschild, som finansierte Theodor Herzl og opprinnelsen av zionismen og Israel, var forøvrig, i likhet med Herzl selv, ingen hebreer men derimot en khazar.)(Men i realiteten er det vel uansett ikke riktig å omtale «jøde» som en etnisk gruppe, men korrekt er det dreier seg om religions tilhørighet.)

  Enhver kritikk av zionistiske groteske terrorist handlinger, helt siden de tok livet av Grev Bernadotte, har således IKKE noe med hat overfor jøder og/eller semitter å gjøre. Det har med protest mot zionistisk terror å gjøre. En terror som den israelske zionistiske ledelse uavbrutt har ført, helt siden området var et engelskt protektorat.

  Et viktig element (som få synes å være kjent med) i dette sammenheng, er «Den Jødiske Krigserklæring» av 1933, mot Tyskland , som selvsagt ikke «jødisk», men derimot zionistisk. (Zionismen gikk faktisk hand i hand med Hitler under hele den siste verdenskrig. Begge hadde et ultra rasistisk ståsted . Vel, Hitler er for det meste borte, men zionistene er her fortsatt i fullt monn, og som kjent var det zionistene som fikk anledning til å skrive historien, men det er et enormt tema for seg.)

  Krigserklæringen finner du på : http://www.wintersonnenwende.com/scriptorium/english/archives/articles/jdecwar.html

  Men så til et spørsmål jeg har tumlet med i mange år; spørsmålet om hvorfor Palestina/Jerusalem spiller den rolle som den tydlig gjør for Rothschild & Co. Det er for meg en stor gåte.

  Imidlertid, noe må ligge der begravet, i.o.m. at den rabiate guden i jødenes Torah (med bl.a exodus i det gamle testamentet) øremerket dette området som det forgjettede land, med ordre om å slakte ned alle som der bodde.

  Salomon ble der eventyrlig rik og mektig, og det kan ha hatt med urgamle handelsveier å gjøre den gang, men hva har vært så viktig med nettopp Jerusalem og området rundt?… over flere tusen år?…og hva i helvete gjør det så interessant idag, at zionistene er villig til hva som helst for å krafse området til seg? http://www.friendsofpalestine.org.au/images/Palestine%20Map%20Big.jpg

  Tempel-Ridder bevegelsen konsentrerte seg jo også om dette området, med Jerusalem som sentrum, og den groteske ridder-røver-banden (samt ikke å forglemme zisterzienser ordenen) ble, som Salomon, utrolig rik og mektige i løpet av svært kort tid. (Jeg har forøvrig krafset litt i templar-banden på min side: http://www.brandulph.com/dos_templarios.html)

 14. Av de mange interessante innleggene over stiller likevel Brandulph i en klasse for seg selv. Bare tanken om en allianse mellom zionistene og nazistene er nok til å slå luften ut av de fleste. Ikke desto mindre er det akkurat dette temaet som Mahmoud Abbas, president i PA, skrev oppgave på når han studerte i Moskva.

  Manfred Gerstenfeld er utvilsomt en sur gammel gubbe, men etter å ha lest innleggene over misstenker jeg at han kan ha mer rett enn det er behagelig for en nordmann å innrømme. Hvor mange av dere har egentlig lest boken hans? Den kan lastes ned gratis, gjerne fra min side: http://www.israelwhat.com.

  Med vennlig hilsen
  Carl

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s