WTF TIDE?

LOLPANTS! Tide roter ting så inni HELVETE til innimellom hele tiden.

Helvetes fittemikler. De har ninjaet enkelte ruter, uten å fortelle ruteheftet det. Og alle andre. Plutselig går bussen en annen vei. Så snur den og kjører enda en ny vei. Nytt rutehefte? Neeeeei, det hadde blitt for enkelt, for oversiktelig. Hezoz Kriztmos, Tide, WTF? Logoen deres speilvendt kler dere virkelig. Dere prøver virkelig å plage meg, vi har jo tross alt en laaaang historie sammen. Vi husker alle sjåføren som var keen på lavere musikk, den treige, den som hadde tilsynelatende stjålet bussen og Mr. WRONG INFORMATION som spredde ondsinnede løgner om hvor han egentlig hadde tenkt seg. Samt han idioten som ikke kunne la meg kjøpe studentkortet mitt fordi han ikke hadde veksel å gi tilbake på en 500-lapp. JEG SÅ HUNDRELAPPER OPPI DER, og MASSE MYNTER. Og på bussen etterpå… MASKINEN FUNGERER IKKE. OH LAWD. OOOOOH LAAAWD.

Vi bestemte oss for å kontakte Pastor Lovløs.

– SATAN har tatt bolig i Tide. Og GUD lar dette gå, for mennesket må lide for hva eskimoene gjorde mot Jesus. Det er også en straff for Siv Jensens islamkonvertering, Ari Behns kakling og diktopplesning på tv, samt sex utenfor ekteskap på furubord og andre tremøbler. REPENT! REPENT YE SINNERS! Jeg har flere ganger prøvd å utføre en eksorsisme, men det er helt umulig, Satan er for sterk i sin blåhvite inkarnasjon!

For å balansere, en kort pressemelding fra galfisks egne hus-mullah, Mullah Krekling:

– SIV JENSEN’UH ACKBAR! Og, Jesus er teit.

WTFWTFWTF KKTHXBYE!

Tide, jeg pisser på dere. Ser fram til en jævlig vår under deres herredømme, men snart…. snart kommer det dere streiket for å hindre. Måtte dere alle bli pisket av Jesus og voldtatt av Cary Grant.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s