Jehova, Jehova, JEHOVA!

Blasphemy, he said it again!

Vi lo vel alle av den scenen i Life of Brian, som ironisk nok ble forbudt i Norge på grunn av blasfemi-paragrafen. Man tuller tross alt ikke med Jesus, Mohammad (fvmh) kan man gjøre som man vil med. Nå vil Noregs politisk korrekte regjering forby krenking av religion. Innskrenkning av ytringsfriheten med andre ord. Hvordan skal da FRP sanke velgere? For hva er vel mer viktig for høyrevridde mennesker enn å provosere religiøse og deretter skrike om hvor gale de er når de reagerer?

Jeg foreslår steining som straff, det hørtes proposjonalt riktig ut.

FRP sin rikskansler, Siv Jensen, er såklart mot forslaget. Det hører hjemme i Iran, forteller hun oss, åpenbart en ekspert på hva som foregår i Iran. Kan vi, norske, fremmedfryktende og hatske velgere virkelig leve med en partileder som har mistenkelig mye kunnskap om Iran? Hun har også inngående kunnskap innen fagfeltene muslimsk terrorisme og innvandrer-kriminalitet. Skremmende kunnskap. Fryktelig kunnskap. Så skremmende og fryktelig at man bare kan anta hvilke kontakter hun har i disse nettverkene. At de ikke har rot i virkeligheten betyr absolutt ingenting. Siv Jensen vet noe vi tenkende, vurderende mennesker ikke vet.

Konklusjonen er klar. Den er innlysende. Siv Jensen er en terrorist som hater norske verdier og vil gjøre alt i sin makt for å gjøre Norge til en Shariastat. Hvordan kan hun ellers forklare sine tette bånd til Iran, Al Qaida og Taliban? Hvordan kan hun ellers vite så mye, når den vestlige verdens etteretning ikke vet noe særlig?

Heldigvis er det bare ca. 81 000 muslimer i Norge. I morgen derimot kan det være 4 millioner. LØP!

Reklamer

4 kommentarer om “Jehova, Jehova, JEHOVA!

  1. Nuvel, jeg tar ikke like lett på ytringsfriheten..
    Jeg mener hva man sier, mener og videre burde ikke være regulert av staten, men jeg er heller ikke for krenking av andre individer eller grupper.. Vanskelig balansegang, ytringsfriheten er vitterlig et grunnleggende prinsipp på hva som er «frihet» sett med vestlige øyne i det minste.
    Selvom det er koselig å se folk i opposisjon 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s