KJØR DA!

Trafikkanter er en artig rase.

Har du irritert deg over en som ikke kjører på grønt før det har gått tre kvarter? Eller ikke overholder vikeplikten? Da min venn, har du vært ute for det jeg liker å kalle Andre Mennesker i trafikken. Andre Mennesker er udugelige sjåfører. Det blir grønt, men fremstemann har blitt akutt fargeblind og når du tuter kubber det Andre Mennesket bilen i panikk. Kanskje du kommer over på gult, men det er for mye å håpe på. Så har man den kreative OMFG NÅR BLE DETTE ET KOLLEKTIVFELT!?!?-manøveren, veldig ofte i bruk ved Bergen Storsenter, hvor det nylig har dukket opp et kollektivfelt. Noe Andre Mennesker ikke har fått med seg, men når de omsider oppdager det, kaster de seg inn rett foran deg med forsikringsbonusen som innsats.

Andre Mennesker mangler også enkle koordinasjonsevner. Feltskifte uten å ta en rask titt i blindsonen for eksempel. Gjerne uten å blinke seg inn, for Andre Mennesker liker å gjøre din hverdag som bilist så spennende som overhodet mulig. De aner heller ikke hvor høyre befinner seg når de kommer rasende på en ikke-forkjørsvei. Men noen av disse Andre Menneskene liker å ligge i bakhold. De ser deg komme fra høyre, bremser litt ned, så gir de plutselig på idet du skal ut på veien i et heroisk forsøk på å bli kvitt høyresiden av karosseriet. Men, hva hadde vel vært artigere enn å skrape Andre Menneskers hjernemasse av grillen på bilen?

Neste gang tar jeg utfordringen. Jeg har klor klar for de verste flekkene.

Reklamer

2 kommentarer om “KJØR DA!

  1. – Jeg antar at de du her omtaler som, «Andre Mennesker i trafikken», er de samme personer som Ole nevner annet sted hen, «Matsurbasjonister som ingen ofre har, og som selvfølgelig ikke kan sammenlignes med prostituerte».
    – Altså er det mest sannsynelig tale om at «Andre Mennesker» er katolske onanister i trafikken. Dypt religiøse runkere!
    – Men, for all del… tre kvarter!… i en rundkjøring eller i et lyskryss… da er det langt fra urimelig, at du tuter og bærter litt.
    – Du verden… bært-bært-bært… tre kvarter!… er’e no’ rart at slikt fører til enkle koordinasjonsevner hos «Andre Mennesker»?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s