Jesus slår tilbake

Paven har snakket i den store telefonen og Vatikanet sammenligner nå Gaza med en stor konsentrasjonsleir.

Hva sier så fornærmede israelere? – Dette er rett og slett forferdelig grusomt og veldig farlig. Jeg håper Vatikanet er feilsitert, men hvis dette er riktig, er dette på grensen til å fornekte holocaust, sier Joave Melchior, rabbiner ved Det Mosaiske Trossamfund til Dagbladet.no. Så elegant! Kritikk av behandlingen av palestinere = ANTISEMITTISME! Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte.

Vatikanets talsmann mener både Hamas og Israel er egoistiske og ikke respekterer menneskeverdet. Noe det er liten tvil om. Men det er alltid like latterlig når enhver støtte til det palestinske folk blir sidestilt med livstidsmedlemskap i Hamas og gratis grønn bandana med ‘GUD ER STOR’ påskrevet i postkassa.

Til slutt, en oppfordring til alle dere Israelvenner der ute. Okkuper stuen til naboen din og mur ham inne i kjelleren. Det er Israel-chic!

Reklamer

6 kommentarer om “Jesus slår tilbake

 1. Bah. Israel – en tildelt okkupasjon i et landområde der ALLE naboer er tilhengere av noe annet enn det du selv tror på. Da er det greit å ha FN og USA bak seg, gitt.

  Bah. La de få 1 måned, ubegrenset med våpen (både israelerne og palestinerne, og hvem nå andre i området som vil være med), og la dem gjøre opp en gang for alle. Seierherren overtar området (det som evt. måtte være igjen), evt. så får vi en ny fin badeplass ved havet.

 2. – «Okkuper stuen til naboen din og mur ham inne i kjelleren.» En herlig metafor!

  – Med den er egentlig situasjonen sagt, men jeg klarer ikke å la være ¨remje ut litt om mitt syn på hva den den zionistiske banden som styrer Israel har foretatt seg i Palestina siden de begynte å terrorisere området ca.1930. (Det var kjente navn som Menachem Begin og Yitzhak Shamir som myrdet Folke Bernadotte!) (Sjekk: http://www.thepeoplesvoice.org/cgi-bin/blogs/voices.php/2008/09/18/p28759)

  – Tja, innpå 80. år etter den zionistiske terror banden (Irgun/Stern) startet sine overgrep (Sjekk: http://www.jewsagainstzionism.com/) med nedslakting og deportasjon av palestinere, har banden av zionistiske khazarer (sjekk:http://judicial-inc.biz/JB.Campbell.htm) klart å få det aller meste av den vestlige verden med seg på at; «Israel har rett til å forsvare seg»! Fuck’n unbelievable!

  Og det utrolige er nå, at Hamas som ble støttet av Israel, som en egnet «konkurent» til Arafat/PLO, er utpekt til en «terror organisasjon» som må utryddes… etter at Hamas ble demokratisk valgt som Palestinas politiske ledelse! (Sjekk: http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/middle_east/1692136.stm og http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/4650300.stm)

  – Hva PoPSiCLe mener med sleiven, «Da er det greit å ha FN og USA bak seg, gitt.» må jo fanden vite. USA er med sin zionistisk skyggeregjering gir selvsagt full støtte, men hva FN angår er ikke situasjonen helt den samme. Der foreligger faktisk langt mer enn 100. resulosjoner mot Israel i forbindelse med israelske overgrep mot Palestina og andre naboer.

  – Det faktum at Israel gir blanke faen i resolusjonene, igjen med full støtte fra USA, og at FN stilltiende samtykker i at intet skjer… det er en annen sak. (Sjekk: http://www.mediamonitors.net/michaelsladah&suleimaniajlouni1.html og http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_the_UN_resolutions_concerning_Israel_and_Palestine)

  – Vel-vel… jeg noterer at hele verdens nyvalgte Obama også gir sin fulle oppslutning til fortsatt Israelske bestialske overgrep, så inntil den siste palestiner er slaktet ned eller deportert, må jeg leve med en daglig media dose om at; «Israel har rett til å forsvare seg»… og som får meg til å mumle, F u c k the zionists… til helvete med Israel! Fuck Barack Obama as well! (Obama «valgte» Rahm Emanuel til Chief of Staff, viss far var medlem i den beryktede zionist terrorist gruppen IRGUN. Sjekk: http://judicial-inc.biz/rahm_emanuel.htm)

  – Estoy triste e indignado amigos… Palestina libre!

 3. Zionister, finanskrise, depresjon og genocide.

  Zionisten, Sen.(Maine) George Mitchell – Obamas nye nær-østen ambassadør skal ordne opp i den vedvarende nesten 80. år gamle Palestina tragedien(Sjekk: http://www.davidduke.com/general/who-is-on-obamas-dream-team-for-mideast-peace_7380.html), og med på teamet har han prominente zionister som, Dennis Ross, James Steinberg, Dan Shapiro, Martin Indyk… og bak banden står David Axelrod og Rahm Emmanuel, som de nærmeste rådgivere til Obama (han som aldri ser rett inn i kamera). Hmmm… og med denne zionistiske banden skal det rettes opp i nær 80. år med groteske zionistiske overgrep overfor Palestina?

  -«Intet bare skjer,» sa Confutze, og jeg har en sterk følelse av at Amerikas nær hysterisk valg av «messias mulatten»… den eminente retorikeren som messet til høyre og venstre, om «change» og «we can», uten noen gang å fortelle særlig om hva som skulle endres, at han har en omen rundt seg som minner ille om Tom Paxtons vise, hvor refrenget lød:

  Lyndon Johnson told the nation,
  Have no fear of escalation,
  I am trying everyone to please.
  Though it isn’t really war,
  we’re sending fifty thousand more,
  to help save Vietnam from Vietnamese.»

  Obama sender 30.000 flere soldater til Afghanistan (per jan. 2009, ca. 50.000, derav ca. 20.000 fra USA)… tja.. hmm.. Johnson escalatede with 50.000 before it really took off… and then… thousands upon thousands followed.

  (At present: Troops in Iraq – Total 152,350, including 148,000 from the US, 4,222 US Soldiers Killed, 30,920 Seriously Wounded)

  I hug renner meg en samtale med en «jooshi» (en japansk «sjef»), tidlig på seksti tallet. Han hadde vært general under WWII, og under en livelig geisha kveld, sa han til meg, -«WWII var den største tragedie som noen gang har truffet Japan… for verden kan ikke erobres med konvensjonelle våpen… verden kan kun erobres med økonomiske makt… med kapital.

  Med tanke på hvem som sitter med retten til å produsere USD og Euro (ut av intet), og den finanskrisen de nå har skapt… samt tanken på prostituerte politikere i den ganske industraliserte verden, som iler til med gigantiske gavepakker fra folket, til de som er ansvarlig for «finsanskrisen»… hmmm… jeg aner konturene av mer enn en ny global finans orden. Jeg aner konturene av «A new world order»… det totalitære «kommunistiske» diktatur.

  For ærlig talt… er det noen som tror at noe kan «reddes» ved å ¨skjenke» milliarder til banker som har kjørt oss i dass, slik at de kan fortsette å drive videre slik de har gjort? Mer av det samme? Er det noen som erindrer ordtaket om «Bukken og havresekken»?

  Hvor i helvete var Stoltenberg&Co, som har tatt på seg ansvare for å styre landet, i denne saken? Er det slik i Norge, som det er hos oss i Tyskland, at alle banker har politiske horer i sitt styre?

  I mine unge år minnes jeg navn som Hauge og Hurlen som satt i styret i nær sagt alt dom var. Sjekk hvilke styreverv de politiske horer har innehatt! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s