Historieløse idioter

Så her vi her igjen, dog litt sent ute for min del. Sionistene skriker!

Otto Jespersen var litt artig med jødene. Slikt kan ikke tolereres! Da er det plutselig ikke ytringsfrihet lenger, mens når det gjelder å latterliggjøre en annen religions profet med karikaturer, DA gjelder ytringsfriheten. Rart det der. En annen underlig ting, er at de konstant stjeler Holocaust fra alle de andre som også ble tatt livet av. Mellom 2 og 3 millioner russiske krigsfanger ble mishandlet og drept på samme måte. Ca 2 millioner etniske polakker, mellom 220 ooo til 500 000 sigøynere, ca 250 000 handicappede, ca 150 000 frimurere, ca 15 000 homofile og rundt 5000 Jehovas vitner gikk samme skjebne i møte.

Så ser jeg en artikkel. Om ultrakonservative jøder i Hebron. Som tagger Davidsstjerner og ‘Araberne til gasskamrene!’ på veggene. De kaster steiner på palestinske skolebarn og roper hore etter dem. Dere har virkelig fortjent en egen stat som et resultat av verdens kollektive skyldfølelse. Om 60 år får palestinerne en egen stat i *kaste dart på kartet* UTAH! Lykke til idioter.

FORT! Noen, kall meg jødehater og anti-semittist, for all del, bidra i debatten.

Vennlig hilsen galfisk.

Reklamer

4 kommentarer om “Historieløse idioter

 1. Er dette et forsøk på å lokke tilbake den hissige eks-sjømannen som hang på bloggen din i fjor? Hva het han igjen. Noe på B.

  Det er forresten forferdelig usmakelig å vitse med en tragedie, selv om det dreier seg om jøder (!). Israel/Palestina-konflikten kan ikke legitimere alle former for sosialt tilbakestående uttalelser selv om de inneholder ordet «jøde». Det er ingen som vitser med de drepte russiske krigsfangene, ei heller med døde polakker, sigøynere, handicappede og homofile. «Jaja, nå slipper de å bli rævpult mer ihvertfall, haha.» Det er ikke vittig, bare trist. Litt som Otto Jespersen, egentlig (hurra, nå skal injurieloven fjernes og jeg kan si hva jeg vil om enkeltpersoner :-D).

 2. Han sa vel strengt tatt ingenting slemt om jøder. Jeg tror alle som ikke så det tror at han sa noe sånt som KILL ZE JUEZ, DEY R LIEK, EVIEL AND DEY KILLED HEZUZ! Han sa at han syntes synd på alle lus og lopper som døde i tyske konsentrasjonsleirer.

  Det er forøvrig usmakelig å stjele Holocaust, tenk på dagens polsk-russiske sigøyner-homofile rullestolbrukere som er medlem av en Jehovas vitner-vennlig frimurerorden, hvordan tror du han har det idag?

  Jeg tror det er Brandulph du tenker på, galfisk eier DEG’s offisielle gamle røver.

 3. *gjesp*

  Jødene har spilt på Holocaust siden ’45, og har på mange måter tjent enormt på goodwillen som ble jødene til gode etter den forferdelige behandlingen de fikk.

  Dessverre har visst «verdens globale skyldfølelse» gjort at verden ikke evner å se noe annet enn «vi må jo være hyggelige mot dem – tenk så mye fælt de har opplevd» – vel, nå skal det vel sies at de færreste jøder i dag har opplevd noe spesielt fælt, og vi skal ikke engang begynne på Israel/Palestina-konflikten…

  For meg så kan gjerne jødene kommer over ting nå. Get on with life, for å si det sånn.

  Litt merkelig at ikke amerikanske innfødte har krevd det samme som jødene. Gi dem et par-tre stater de kan ha som «sitt» land – jeg mener, det var jo noen få innfødte som ble myrdet under koloniseringen av USA, var det ikke det da? 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s