Evig fortapelse

Min kollega i helt-het, Pedantmannen aka Reinsdyr forteller oss at kirken har blitt laff og for intetsigende.

I sin bloggpost Statskirken forteller han oss at «Jeg blir aldri så skuffet som når jeg besøker den norske statsskirken. (…) Det ER så mye elendighet prestene kunne tatt tak i, men istedet står de og prater TULL om INGENTING, det virker nærmest som om de bare prøver å få tiden til å gå før det er på tide å stille opp for vårt månedlige (eller hvor ofte det enn er) Jesu legeme i form av glutenfrie små kjeks med bilde av frelseren på.»

KAMERAT REINSDYR, du har fullstendig rett. Sist jeg var innom Jahves landsted på jorden, var det babling om hagestell. EN OG EN HALV TIME med hagestell. Om ugress. Og luking. Av ugress.

Det er for lite beinhard kristendom igjen. De er blitt evneveike konformister, akkurat som nynorsk. Hvor er evig fortapelse? Satan? Helvete? Henda over dynen? Nå kan den kristne menigmann gjøre som han vil. Hva er vel kristendom uten homohets og svovelpredikanter? Det kalles human-etikere. Og human-etikere kalles pyser, for de aner ikke hva de tror, de bare safer seg inn i himmelen. MEDGANGSSUPPORTERE!

Kirken får ikke min respekt før de kjører en hard linje, old testament style. DOMMEDAG! JOHANNES ÅPENBARING! Kjør hardt, kjør stil. Neste gang jeg er i kirken, BØR heksebrenning være en del av showet. Og en del skriking om djevelen.

Reklamer

5 kommentarer om “Evig fortapelse

  1. Hm. Når du først blogger så kommer det liksom mange på en gang også graver du deg ned i hullet ditt igjen. Særing 🙂

    Hvorfor brenne hekser? La oss helle brenne homofile! Heia heia xP

  2. Jeg er representert. Yay.

    I kirken gjør man kirketing som å love hverandre evig fortapelse, hagearbeid kan man snakke om senere, si for eksempel etter at man har havnet i helvete og er dømt til å prate om petuniaer med tunghørte bestemødre mens man drikker skikkelig kvalmende smør-te.

    Visste ikke at du brant for homofilisaken, Janne. Aha ha ha.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s